ОДК-Средец и Smarty Kids: Партньорство за Допълнителна Подготовка по Български Език и Математика в Лятното Училище


Вълнуваща новина за родителите и децата в Средец! Общински детски комплекс (ОДК) - Средец обяви своето партньорство със Smarty Kids, водеща образователна платформа, за предоставяне на допълнителна подготовка по български език и математика в лятното училище. Това партньорство цели да обогати програмата на лятното училище и да помогне на децата да укрепят своите знания и умения по двата основни предмета.


ОДК-Средец винаги е имал за цел да предоставя качествено и разнообразно обучение за децата в региона. С новото партньорство със Smarty Kids, те ще предложат на децата допълнителни учебни материали и методи, които са иновативни и доказано ефективни. Smarty Kids е известен със своите интерактивни и забавни подходи към обучението, които правят ученето интересно и ангажиращо.


В рамките на лятното училище, децата ще имат възможността да се включат в специализирани класове по български език и математика, водени от квалифицирани преподаватели и експерти от Smarty Kids. Програмата включва:

Интерактивни Уроци: Чрез използването на интерактивни методи и дигитални ресурси, децата ще могат да усвояват нови знания по забавен и ангажиращ начин.


Персонализирано Обучение: Всеки ученик ще получи индивидуално внимание и подкрепа, съобразена с неговите нужди и ниво на подготовка.


Практически Занимания: Чрез различни практически упражнения и игри, децата ще могат да приложат наученото в реални ситуации и да развият критичното си мислене.

ОДК-Средец и Smarty Kids са готови да предложат на децата уникална образователна програма, която ще комбинира полезното с приятното. Очакваме с нетърпение да приветстваме всички ученици и да им предоставим незабравимо лятно приключение, изпълнено с нови знания и умения!

 


Ресурси: